Close icon
Stäng

Parksätravägen 5 Mölna

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Parksätravägen 5
Mölna
7 rok
254 + 39 kvm
Tomt 1.072 kvm
22.250.000 kr
Såld

Elegant 50-talsvilla med sjöutsikt i Mölna på Lidingö

Elegant och charmig 50-talsvilla med sjöutsikt, ritad av arkitekt Stig Ancker och uppförd 1954 på vackert anlagd trädgårdstomt. Villan har ett mycket eftertraktat och sjönära läge i Mölnas vackra villakvarter och är totalrenoverad år 2000 med känsla och stil i exklusiva materialval. Totalt 293 kvm fördelas på stora representativa sällskapsytor, 4 -6 bra sovrum samt 3 bad eller duschrum. Huset kännetecknas av sin speciella arkitektur och inredning av mycket hög kvalitet och ett fantastiskt ljusflöde genom de vackra fönsterpartierna samt närheten till vattnet. Här får vi njuta av en magnifik öppen spis, gedigna trägolv, vackra fönsterpartier och tidstypiska detaljer. Den mycket vackra och helt insynsskyddade trädgården, som omger huset, är anlagd av trädgårdsarkitekten Walter Bauer. På tomten finns garage för en bil och separat ingång till förråd. Plats finns även för parkering av två bilar på tomten.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Anders Elbe

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag | Internationell kontaktperson

+46 (0) 739-82 80 02

anders.e@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

Kontakta oss