Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Parkvägen 1
Hamburgsund
8 rok
180 + 10 kvm
Tomt 885 kvm
7.000.000 kr/bud

Villa i centrala Hamburgsund med uthyrningsmöjligheter

Välkommen till Parkvägen 1, ett hem i hjärtat av Hamburgsund. Här erbjuds ett komfortabelt boende men även möjligheten att generera intäkter. Den nuvarande ägaren har omsorgsfullt omvandlat villan till tre separata lägenheter (1rok, 3 rok och 4 rok), vilket skapar en investeringsmöjlighet med en lönsam uthyrningspotential. En stor grönskande trädgård och en asfalterad parkeringsyta finns på tomten med plats för minst 4 bilar.

Idealiskt belägen mitt i Hamburgsund, en sommarort som drar till sig besökare från världens alla hörn, erbjuder denna fastighet gå avstånd till en livfull gästhamn, salta bad, en mångfald av butiker och restauranger samt färjeläget till Hamburgön.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Villans minsta lägenhet om 1 rok ligger på bottenplan, och nås bekvämt från husets baksida. Denna bostad består av ett rymligt rum med en öppen planlösning mellan kök- och vardagsrum/sovrum. Genomgående i lägenheten är ljusa väggar och träparkettgolv. Köket är utrustad med kyl, frys, spis, och fläkt. Plats för en mindre matsalsgrupp och fönster i västerläge med en vy över villans trädgård och Hamburgsunds centrum. Badrummet har genomgått en renovering och bär nu prägeln av modern stil och komfort.

På villans baksida nås även entrén till lägenheten om 4 rok, varav 3 sovrum. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter. En trappa leder till övriga delen av denna lägenhet som sträcker sig över hela det övre planet. Modernt kök i gråa nyanser är fullt utrustad och därtill finns det gott om plats för köksförvaring. Här erbjuds en rymlig yta för ett större matsalsbord vilket skapar en perfekt miljö för gemensamma måltider och sammankomster. Köket har en öppen planlösning till vardagsrummet som pryds av en vy över trädgården och stadens centrum. Direkt access till husets balkong som sträcker sig längs villans långsida i sydvästligt läge. Härifrån glimtar en vy av den pittoreska gästhamnen. Denna lägenhet som är husets största har tre rymliga sovrum, alla med egna garderober. Badrummet är Helkaklat med handfat, wc och duschhörna. Träparkett och ljusa väggar är genomgående i samtliga rum.

Den tredje och sista lägenheten, om tre rum och kök, är belägen på bottenvåningen och nås från villans framsida. Lägenheten präglas av ljusa väggar och träparkettgolv. Här finner du ett rymligt vardagsrum, kök, wc, dusch, och två bekväma sovrum. Ena sovrummet har direkt tillgång till en inglasade veranda som ger mer utrymme för en privat oas. Dessutom erbjuder denna lägenhet en öppen veranda med tak vid entrén, vilket ger en välkomnande atmosfär. För de som söker extra komfort och avkoppling, finns även en bastu tillgänglig, vilket gör detta boende ännu mer komplett.

Vid köp av denna villa kommer det inte att finnas några hyresgäster, vilket ger friheten att välja mellan att bo själv eller investera i detta flexibla boende beroende på behov och önskemål. Här finns möjligheten att antigen återförena huset till en enda enhet och skapa en rymlig villa, eller välja att bosätta dig i en av lägenheterna och samtidigt hyra ut de två återstående. Alternativt utforska möjligheten att hyra ut alla tre lägenheter och dra nytta av den betydande uthyrningspotentialen.

Välkommen till detta charmiga boende mitt i centrala Hamburgsund. Ett levande kustsamhälle med en mångfald av bekvämligheter inklusive en mindre galleria och en ICA butik som har öppet året om. Vidare är Taumshoppingcenter endast 25 minuter bort, medan Uddevalla och Strömstad nås på 34 respektive 46 minuter. Göteborg är också inom räckhåll, med en bilresa på cirka 1 timme och 41 minuter.

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Parkvägen 1, 457 45 Hamburgsund
Område:
Hamburgsund
Kommun:
Tanum
Antal rum:
8 rum och kök
Antal sovrum:
5 till 6
Pris:
7 000 000 kr/bud
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Fast.beteckning:
HAMBURGSUND 17:4
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Byggnadsår:
1951
Uppvärmning:
Värmepump luft/vatten
Fönster:
2-glas
Fasad:
Mexitegel
Tak:
Råspont
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpagrund
Grundmur:
Betongsten
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt V/A
Storlek
Tomtarea:
885 kvm
Biarea:
10 kvm
Boarea:
180 kvm
Driftskostnader
Värme:
650 kr/mån
El:
833 kr/mån
Vatten/Avlopp:
625 kr/mån
Renhållning:
417 kr/mån
Försäkring:
375 kr/mån
Driftskostnader totalt:
2 900 kr/mån
Taxeringsvärde
Totalt:
3 040 000 kr
Byggnad:
1 975 000 kr
Tomt:
1 065 000 kr
År:
2021
Taxeringskod:
220
Total fastighetsskatt/-avgift:
9 287 kr
Inteckningar
Totalt:
3 808 000 kr
Pantbrev, antal:
7
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/10
  2/10
  3/10
  4/10
  5/10
  6/10
  7/10
  8/10
  9/10
  10/10

  Sälj med oss

   Planritningar och kartor

   Planritningar och kartor

   Sven-Åke Samuelsson

   Registrerad fastighetsmäklare

   +46 (0) 705-28 20 00

   sven-ake.s@sothebysrealty.se

   Från båtar till fastigheter! Jag har haft nöjet att vara med från början med Pelle Pettersson och dom stora grabbarna, sålt Maxi båtar! Det var inte långt mellan båtar och fastigheter, det var naturligt för mig att bli mäklare. Jag har lång erfarenhet av mäkleriet på Västkusten. Håller fokus på det som är viktigt, marknadsföring, kunskap och engagemang.

    Jag har drivit eget fastighetsmäkleri i många år, haft 4 anställda och när Sotheby´s ringde och frågade ’’Skall du inte flytta över till oss?’’ då tvekade jag inte en sekund. Med bästa marknadsföringen och dom muskler som finns i Skeppsholmen Sotheby´s Realty kan ingen mäta sig med.

   Sälj med oss

    Intresseanmälan