Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Poppelvägen 3
Falsterbo
4 rok
133 + 38 kvm
Tomt 1.002 kvm
Såld

Modernt enplanshus på fint läge i Falsterbo

Lättskött villa med gästhus och garage intill ridsportområdet och nära de kritvita stränderna i Falsterbo. Tomten är enkel att hantera tack vare praktisk planering och automatik för såväl bevattning som gräsklippning. Boendet är mycket välutrustat och ägarna har valt fina material tillsammans med genomtänkta lösningar.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss