Close icon
Stäng

Pumpängsstigen 16 Stegesund - Vaxholm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Pumpängsstigen 16
Stegesund - Vaxholm
6 rok
220 + 37 kvm
Tomt 5.450 kvm
Såld

Villa Furuhäll jugend och nationalromantik med strandtomt och brygga

Välkommen till vackra Villa Furuhäll en välbevarad skärgårdsdröm i jugend och nationalromantik anno 1906. Ett underbart sommarnöje med strandtomt och brygga (segelbåtsdjup), sjöstuga med bastu, gästhus, stor naturtomt och uppvuxen trädgård. Vidsträckt utsikt över havet. Mycket eftertraktat läge på Stegesund.

Greger Ålund

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-83 80 16

greger.a@sothebysrealty.se

Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med kunden när hon eller han gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

Christina Löfsten

Registrerad Fastighetsmäklare | Civilekonom / DIHR

+46 (0) 708-10 79 30

christina.l@sothebysrealty.se

Christina är utbildad civilekonom och har även examen från DIHR.Hon har många års erfarenhet som fastighetsmäklare och arbetar med våningar på Östermalm, Söder, Kungsholmen och i Vasastan. Christina har även stort fokus på villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö samt sjöställen i Stockholms skärgård. I sitt arbete betonar hon vikten av det personliga engagemanget för att kunna driva processen framåt.
Det innebär en hög servicenivå, uthållighet, noggrannhet och att alltid vara professionell i sitt förtroendeuppdrag för att få högsta möjliga slutpris och nöjda kunder. 
Christina har en bakgrund inom fastighetsutveckling och marknadsföring men är även författare till böcker inom föräldraskap.

Kontakta oss