Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Rådjursvägen 25
Tylösand
7 rok
234 + 53 kvm
Tomt 1.267 kvm
Såld

Attraktivt läge i Tylösand

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna trevliga fastighet på efterfrågat område i populära Tylösand. På lugn och trevlig återvändsgata, endast ett stenkast från Halmstad golfklubb och stranden i Tylösand, ligger denna familjevilla som passar såväl för permanentboende som exklusivt sommarboende. De välplanerade ytorna och de genomgående ljusa och kvalitativa materialvalen skapar en fridfull och hemtrevlig känsla. Huset är byggt 2014 med ursprung från 1955 och erbjuder 7 rum och 2 kök inklusive separat gästdel.
Lättskött och insynsskyddad trädgård med stenlagda uteplatser i soligt västerläge, uppvärmd pool och underbar terass med havsvy.

Varmt välkomna till Rådjursvägen 25!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss