Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Riddargatan 60
2 tr
Östermalm
6 rok
191 kvm
5.936 kr/mån
Såld

Underbart sekelskifte i Bûnsowska huset

Med eftersökt läge invid Strandvägen i Bûnsowska huset anno 1888 bjuds underbar sekelskiftesvåning med fyra sovrum, generösa sällskapsytor och välbevarade attribut från byggnadsåret. En renovering kommer realisera våningens fulla potential. Inbjudande hall med garderober och plats för möblemang välkomnar. Mot Riddargatan tre vackra rum i fil samt rymligt kök med gott om förvaring. Stor salong och matsal flankerat av fint sovrum/familjerum och kök. Högt i tak, överdådiga stuckaturer och dörröverstycken, högresta fönster samt pardörrar mellan rummen. Mot den vackra gården ligger tre fina sovrum där det mittersta har balkong i härligt söderläge. Badrum med dusch och badkar samt gäst-wc i anslutning till hall. Välskött förening med stora renoveringsprojekt genomförda de senaste åren. En mycket vacker våning med optimal planlösning och välbevarade ursprungsdetaljer. Representativ fastighet med omedelbar närhet till Strandvägen och Djurgårdens sköna promenadstråk.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss