Close icon
Stäng

Ringnotsvägen 11C Hästevik - Dalen

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ringnotsvägen 11C
Hästevik - Dalen
6 rok
178 kvm
Tomt 847,9 kvm
7.500.000 kr
Såld

Rymlig enplansvilla med underbart läge granne med naturen

Längst in på en lugn återvändsgata i Dalen ligger detta rymliga enplanshus med dubbelgarage, fyra sovrum, två badrum och en underbar uteplats på baksidan av huset som angränsar till ett stort grönområde. Här bor man väldigt privat, omgiven av en vacker uppväxt trädgård.

Huset är helt i original från byggnadsåret 1992, varpå visst renoveringsbehov föreligger.

Snabbt tillträde möjligt.

Sven-Åke Samuelsson

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 705-28 20 00

sven-ake.s@sothebysrealty.se

Från båtar till fastigheter! Jag har haft nöjet att vara med från början med Pelle Pettersson och dom stora grabbarna, sålt Maxi båtar! Det var inte långt mellan båtar och fastigheter, det var naturligt för mig att bli mäklare. Jag har lång erfarenhet av mäkleriet på Västkusten. Håller fokus på det som är viktigt, marknadsföring, kunskap och engagemang.

 Jag har drivit eget fastighetsmäkleri i många år, haft 4 anställda och när Sotheby´s ringde och frågade ’’Skall du inte flytta över till oss?’’ då tvekade jag inte en sekund. Med bästa marknadsföringen och dom muskler som finns i Skeppsholmen Sotheby´s Realty kan ingen mäta sig med.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss