Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ripvägen 3
Hemmeslöv
4 rok
106 kvm
Tomt 1.437 kvm
Såld

Enplanshus i Hemmeslöv, Båstad

Nu finns möjlighet att lägga vantarna på detta charmiga enplanshus i Hemmeslöv Båstad, som passar perfekt såväl för sommarboende som för permanentboende. Fastigheten ligger på lugn och trevlig gata, ett stenkast från Hemmeslöv tennisklubb och med gångavstånd ner till stranden, restauranger och trevliga promenadstråk. Den stora trädgården ligger i soligt västerläge och på fastigheten finns även gästhus, förråd samt carport.

Varmt välkommen till Ripvägen 3!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss