Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Robert Macfies väg 19A
7 rok
200 + 72 kvm
Tomt 1.925 kvm
Såld

Praktfull villa med havsutsikt

Med hänförande havsutsikt 100 meter från havet ligger denna vackra villa med tillhörande annex med två lägenheter samt verkstad.
Villan med tillhörande annex om totalt 420 kvm har ett högt och fritt läge och en stor tomt med flera uteplatser i olika väderstreck.
Precis nedanför tomten finns flera olika restauranger och en kort promenad bort en härlig badplats samt ett par olika marinor.
Flera vandringsleder, tennisbana och givetvis också Lyckorna Golfklubb gör att det är enkelt att aktivera sig.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss