Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Rörstrandsgatan 30, 4 tr
4 tr
Vasastan/Birkastan
4 rok
123 kvm
3.840 kr/mån
Såld

Underbar hörnvåning i Birkastan

Med eftertraktat läge i Birkastan högt upp i vacker fastighet från 1908 bjuds underbart ljus hörnvåning med välbevarade attribut från byggnadsåret. Vackra burspråk, eleganta pardörrar, höga golvsocklar, oljad fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd inger atmosfär. Våningen disponerar tre härliga rum i fil mot Norrbackagatan, ett rum mot Rörstrandsgatan samt kök mot den fina gården. Inbjudande hall välkomnar och öppnar upp våningen. Magnifik matsal med stort burspråk och via tidsenliga skjutdörrar vardagsrum med fönster i två väderstreck och vyer över kvarteren och Karlbergssjön. Rofyllt sovrum med vitmålat furugolv och inbyggd klädkammare. Mot Rörstrandsgatan ytterligare ett sovrum med burspråk och utsikt mot Karlbergs slott och Karlbergssjön. Bevarad serveringsgång med skåp i original och härifrån ytterligare en ingång ifrån trapphuset som går att öppna upp. Trivsamt och väldisponerat kök med skåpsinredning ända upp till taket, bänkskiva i marmor samt rostfria vitvaror. Fräscht bad

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss