Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Saltsjöqvarns Kaj 31, 9 tr
9 & 10 tr
Saltsjöqvarn
7 rok
144 kvm
7.566 kr/mån
Såld

Underbar etagevåning i Saltsjöqvarn - högst upp med solig balkong i söder

Härligt belägen i Saltsjöqvarn högst upp i historisk och mycket vacker byggnad återfinns underbar etagevåning om 142 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning, upp till sex sovrum samt ljuvlig balkong i soligt söderläge. Unik byggnad, en spannmålskvarn från 1800-talet, som renoverats och byggts om till bostäder, hotell och restaurang. Boendet erbjuder vardagslyx i dess rätta bemärkelse med möjlighet att träna på gym, gå på spa och äta god mat i samma byggnad. Medlemmar i föreningen har reserverad plats i garage för 1 000 kr/mån. Ljus och inbjudande entré med gott om plats för klädavhängning välkomnar. Entréplan med tre fina sovrum där det större har garderobsförvaring med skjutdörrar. Stort och härligt vardagsrum med fyra fönster samt pardörrar ut till den stora balkongen i soligt söderläge. De vackra spröjsade fönstren med djupa nischer och stenskivor som fönsterbänk samt pelarna i original påminner om den historiska byggnaden. Fint kök i öppen anslutning till vardagsrum med

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss