Close icon

Sankt Eriksgatan 16 Kungsholmen

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sankt Eriksgatan 16
Kungsholmen
1 rok
28 kvm
1.400 kr/mån
2.995.000  kr/bud
Såld

Under produktion 1:a med uteplats

Välkommen till denna extremt välplanerade 1:a med uteplats med idealiskt drömläge på Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Tunnelbana Fridhemsplan ligger bara ett par hundra meter bort. Shopping, caféer och restauranger alldeles runt hörnet.

28 kvm med fönster i två väderstreck, mot innergård och uteplats. Lägenheten ligger en halv trappa ned på charmig och lugn innergård. Platsbyggt kök med bänk i ek. Utrustat med med ugn, spishäll, diskmaskin och köksfläkt. Kök och övrig förvaring byggs av finsnickare. Trestavig parkettgolv i ek. Vackert ljust helkaklat badrum med dusch.

Bilderna är från en annan lägenhet i samma stil som byggts av samma byggare.

Lägenheten är under produktion och den mäts upp om en månad.

Tillträde kan ske i början av oktober.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss