Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sankt Eriksgatan 82
6 tr
Vasastan
5 rok
133 + 17 kvm
2.113 kr/mån
18.600.000 kr
Såld

Etagevind i toppskick med terrass

Välkomna till denna ljusa välkomnande vindsvåning om totalt 150 kvm golvyta. 133 kvm boyta och 17 kvm biyta. Extremt låg avgift där även bredband om 1 Gb ingår.

Härlig öppen och social planlösning i entréplanet med en separat TV-rums del samt en öppen arbetshörna. Härlig möblerbar terrass om drygt 6 kvm med markis. Terrassen vetter mot stor öppen gård med långt mellan huskropparna. Sol på terrassen från tidiga morgonen fram till eftermiddagen. Vinden har även 5 öppningsbara takfönster med mörkläggningsfunktion.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss