Close icon

Scheelegatan 26 Kungsholmen

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Scheelegatan 26
Kungsholmen
4 tr
6 rok
168 kvm
5.469 kr/mån
16.750.000  kr
Såld

Unik våning med stor balkong. Högt upp med renoveringsbehov

På bästa adress invid Rådhuset. Högt upp i en mycket vacker fastighet anno 1888. Fastigheten är uppförd 1886-1888 av den kända byggmästaren AG Sällström.

Våningen idag disponerad som en 6:a med stor salong och en matsal samt 3-4 sovrum varav ett mindre i pigkammarstorlek. Gäst WC i hall och ett helkaklat badrum med dusch.

En helt unik våning med två entréer och stor indragen balkong om ca 8 kvm i öst, sydöstläge med tak. Våningen har genomgående ett mycket stort renoveringsbehov. Badrummet är dock nyligen renoverat.

Detta har alla möjligheter att bli en riktig drömvåning. Med en takhöjd om drygt 3,2 meter, höga fönster, fiskbensparkett, stuckatur, höga pardörrar, klassiska träbröstningar. och en stor öppen spis.

Helt enkelt en enastående chans för rätt köpare att sätta sin egen prägel på en av de bästa våningarna i huset.

Dispositionsrätt finns till stort vindsförråd.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss