Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Segelvägen 73
Gamla Lerberget
7 rok
148 + 12 kvm
Tomt 868 kvm
11.350.000 kr
Såld

Charmig villa anno 1860 på första parkett med strålande havsutsikt

På första parkett med panoramautsikt över Öresund ligger denna charmiga villa ursprungligen byggd år 1860 och därefter tillbyggd med matchande vinkel år 1972 och med glasveranda mot vattnet år 2016 samtidigt som också villan renoverades. Här bor man med fri, fantastisk och vidsträckt utsikt över Öresund och Danmark och med tomt och uteplatser både framför villan med sundsutsikt och bakom. Villan har två adresser, Segelvägen 73 och Mellangatan 24, då tomten sträcker sig upp till gatan bakom där dubbelgarage finns och flera parkeringsplatser.

Läget på den lilla snäva Segelvägen är lugnt och även Mellangatan har lite trafik. Det är cykel-/gångavstånd till såväl Höganäs som Viken och direktbuss finns till Helsingborg.

Fastigheten ligger ca 6 m över havet.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss