Close icon
Stäng

Sillgränd 19 Mölle - Gylleröd

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sillgränd 19
Mölle - Gylleröd
8 rok
230 + 107 kvm
Tomt 860 kvm
Såld

Högsta klass på första parkett med havet som scen

På en privat hörntomt med hav och natur som närmsta granne finner ni denna påkostade villa med gott om ytor. Med det angränsande naturreservatet har ni här en oerhört vacker och helt fri utsikt över Öresund, Kattegatt och det danska fastlandet. Huset genomgick en total renovering och ombyggnation 2009-2011 och erbjuder nu 230 kvm boyta fördelat på 8 rum och kök med 5 separata sovrum. Dessutom finns här en inredd källare med samma höga standard som övriga huset vilket gör huset lämpligt både som permanenthus, sommarställe för den stora släkten eller som generationsboende. Den insynsskyddade trädgården i sydvästläge erbjuder en generös pool och soliga uteplatser. Fastighetens fulländning är dess belägenhet med havet och naturen i ständigt fokus och promenadavstånd till Mölles hamn.

Hjärtligt välkomna till Sillgränd 19.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss