Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sjöläggevägen 10
Kyrkesund
5 rok
164 + 49 kvm
Tomt 1.040 kvm
9.900.000 kr
Såld

Drömboende med havsutsikt, och tillhörande båtplats

Med en underbar utsikt över havet, Härön och skärgården därbortom ligger denna fina och rymliga villa med ett privat läge. Flera altaner och uteplatser i olika sollägen, alla med havet i fokus. Lummig välplanerad trädgård med stengångar, odlingar och en härlig eldstad att samlas kring på kvällen.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss