Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Skagens fyrs väg 7B
Hjuvik
6 rok
200 + 10 kvm
Tomt 980 kvm
11.400.000 kr
Såld

Härlig villa i Hjuvik med fin havsutsikt

Högst upp på berget i Hjuvik ligger denna moderna villa från 2011 med underbar panoramautsikt åt alla väderstreck. På uteplatserna runt huset kan man njuta av solen under dygnets alla ljusa timmar. Huset har en öppen planlösning med stora fönsterpartier och totalt 4 sovrum samt 2 badrum varav ett med stor bastu. Indragen fiber finns och på uppfarten plats för 4-5 bilar.

Här bor man i en mycket lugn miljö med endast 5 minuters promenad till buss, förskola/skola, båtplats och salta bad.

Möjlighet finns för köparen att hyra båtplats.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss