Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Skeppargatan 58, 3 tr
3 tr
Östermalm
3 rok
67 kvm
2.627 kr/mån
9.200.000 kr
Såld

Underbar 3:a på Skeppargatan med optimal disponering och solig balkong

Med eftersökt läge mellan Karlaplan och Östermalmstorg högt upp i välskött 20-talsfastighet återfinns härlig 3:a med öppen spis, solig balkong och välbevarade attribut från byggnadsåret. Lugnt och tyst belägen mot fina innergårdar. Rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till stor och härlig balkong med sol fram till mitt på dagen. Intill rofyllt sovrum med vackert burspråk, inbyggda garderober och gott om plats för stor dubbelsäng. Från burspråket underbar vy över balkongen, himlen och kvarteret med innergårdar. Högt i tak, spröjsade fönster och fiskbensparkett inger atmosfär. Ytterligare ett fint sovrum med platsbyggda garderober. Intill vardagsrum ett elegant kök från Kvänum med vitvaror från Siemens, bänkskivor och golv i kalksten och gott om förvaring och arbetsytor. Stort och stilrent badrum med dusch, vägghängd wc, grått golvklinker samt tvättdel med skåp och bänk ovanför tvättmaskin. Duschväggen från Duscholux, wc och handfat från italienska Catalano, handdukst

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss