Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Skeppsbron 6, 4 tr
4 av 4 tr
Gamla Stan
5 rok
152 kvm
7.962 kr/mån
Såld

Underbar våning högst upp i huset på Skeppsbron 6 - betagande utsikt

Med ett unikt läge på Skeppsbron högst upp i vacker fastighet från 1650 bjuds underbar våning om 5 rum och kök med betagande utsikt, fem eldstäder, två entréer samt tre vackra rum i fil mot Skeppsbron. Våningen sträcker sig över Skeppsbron 4 & 6, även benämnda Wittmarckska huset och Ruuthska palatset. Fri utsikt över glittrande Strömmen, Grand Hôtel, Nationalmuseum, Skeppsholmen och hela vägen bort mot Strandvägen och Stadsgården. Vackert vardagsrum med vindskaraktär och synliga takbjälkar, kakelugn och utsikt från två fönster där det ena har en imponerande höjd. I fil ligger matsal med öppen spis och plats för stora sällskap och samma utsikt över Stockholms mest vackra miljöer. I ändan av rumsfilen ett fint sovrum/arbetsrum med kakelugn. Mot gården ligger ytterligare två sovrum, trivsamt kök samt två badrum, där det ena har bastu. Från huvudentrén nås smakfullt och högkvalitativt kök med trevlig matplats följt av sovrum med kakelugn. Mycket fint badrum med dusch, badkar på tassar

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss