Close icon
Stäng

Skottorps Slott Skottorp

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Skottorps Slott
Skottorp
16 rok
Såld

Skottorps Slott – Sveriges bäst bevarade Empireslott

Ursprungligen uppfört på 1660-talet efter ritningar av arkitekt Tessin d ä. och förädlat på 1820-talet har denna anläggning huserat både Kungabröllop och varit en strategiskt viktig utpost vid konflikterna med Snapphanarna under sent 1600-tal. Byggnaderna har under senare år renoverats och stora delar av slottsbildningen är återskapad i den Empiriska stil som influerade ombyggnation på 1800-talet. Två flygelbyggnader och två fyrkappor tillsammans med den tidigare trädgårdsmästarbostaden fungerar nu som uthyrningsenheter medan själva slottet används till olika evenemang och rundturer. Det vackra stenstallet huserar ett modernt mejeri samt en rymlig festlokal. Alltsammans vackert inramat av slottspark, vallgrav och en vacker natur med Stensåns lugna porl och flertalet hästhagar. Strategiskt beläget endast 15 minuter från Båstad centrum.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss