Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Slättarödsvägen 81D
Torekov
3.5 rok
87 kvm
3.524 kr/mån
Såld

Charmigt smultronställe med Bullerbykänsla

På populära Varegården finns nu denna fina bostad i mycket bra skick till försäljning. Bostaden är välplanerad med trevliga materialval, platsbyggda snickerier och härligt ljusinsläpp från alla håll. Trädgården går i vinkel och erbjuder flera uteplatser i olika sollägen. Den prydliga trädgården är inramad med en vacker stenmur och härifrån har man en trevlig vy över skogen och området.

Varegården är idén om ett bekymmerfritt sommarställe i en idyllisk miljö som för tankarna till Barnen i Bullerbyn. I föreningen ingår ett "Lock and Leave koncept” där det i månadsavgiften inkluderas service såsom trädgårdsskötsel och underhåll. Med faciliteter så som pool och padelbana är detta ett sommarparadis för hela familjen.

Varmt välkommen till Slättarödsvägen 81D

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss