Close icon
Stäng

Snäckvägen 3 Gamla Lerberget

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Snäckvägen 3
Gamla Lerberget
10 rok
345 + 55 kvm
Tomt 1.871 kvm
Såld

Danskt formspråk på första parkett med havet som scen

I Gamla Lerberget, med närhet till både naturen, havet och staden, finner ni denna påkostade och moderna bostad i absolut toppskick. Längs med Kullahalvöns kuststräcka bjuds ni här på en vacker vy över Danmarks kustlinje, Öresund och vidare ut mot öppet hav i norr. Det arkitektritade huset, vilket genomgick en omfattande ombyggnation 2008, bjuder på en total yta om ca 400 kvm i huvudbyggnaden fördelat på 10 rum och kök. Här finns även ett rymligt trebilsgarage, en separat gästdel samt en bastu med utsikt över pool, trädgård och hav. Huset håller genomgående hög klass med kvalitativa materialval och välkända leverantörer i alla delar av bostaden. Lägg där till utökad takhöjd, stora fönsterpartier mot havet, en stilfull finish och en privat inramning så har ni ett hus som gjort för att trivas i.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss