Close icon
Stäng

Snäppvägen 13 Sollentuna - Edsviken

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Snäppvägen 13
Sollentuna - Edsviken
7 rok
237 + 163 kvm
Tomt 1.847 kvm
Såld

Sjöställe i New England-stil invid Edsviken

Välkommen till denna arkitektritade villa i klassisk New England-stil längst in på lugn återvändsgränd med bästa sol- och sjöläge vid Edsviken. Här finns privat brygga via servitut med plats för större båtar, insynsskyddad tomt med generösa gräsytor, pool med terrass i två etage. I huset finns rymliga umgängesytor i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning och två allrum. Vidare finns fyra bra sovrum varav ett master-bedroom-suite, flera badrum, generös spa-avdelning med såväl bastu som massagedusch och bubbelbadkar och utgång till pool.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Joachim Söderberg

Registrerad fastighetsmäklare | Ansvarig Åre

+46 (0) 767-69 64 00

joachim.s@sothebysrealty.se

Under mina 22 år som fastighetsmäklare har jag sålt åtskilliga villor, våningar, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland, öar som uppe i den svenska fjällvärlden, pratat med ännu mer kunder och fått lika många erfarenheter. Kunskap som jag kommer använda både klarsynt och effektivt för att både säljare och köpare skall bli 100% nöjda. Lägg sedan till Skeppsholmen Sotheby’s starka varumärke med branschens starkaste marknadsföring, både i Sverige och utomlands.  

Kontakta oss