Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Södra Uddens väg 30
Kalvsund
7 rok
216 kvm
Tomt 546 kvm
9.950.000 kr/bud

Exklusiv nybyggd villa i härlig skärgårdsmiljö

Denna nybyggda villa inte bara erbjuder hög kvalitet utan är även belägen i ett fridfullt och naturskönt område med en hänförande utsikt över havet och den pittoreska skärgården. Här kan man verkligen ett stenkast från havet ta del av ett dagligt skådespel och allt vad havet har att erbjuda.

Villan är ett pampigt tillskott till öns bebyggelse och stod färdigt 2021.
Entrévåningen präglas av öppna stora ytor och ett härligt ljusinsläpp som också gör att havet utanför är ständigt närvarande när man rör sig genom huset. Altanen sträcker sig hela vägen från öst till väst runt huset och gör att man kan följa solen hela dagen. Glasräcken optimerar utsikten och här har man också ett rymligt spabad som adderar en känsla av lyx och avslappning.

På fastigheten finns det dessutom ett fullt utrustat gästhus med både kök och badrum. Ett sovloft gör att det finns gott om golvyta och passar utmärkt för generationsboende, gästhus eller varför inte för uthyrning.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Denna nybyggda villa inte bara erbjuder hög kvalitet utan är även belägen i ett fridfullt och naturskönt område med en hänförande utsikt över havet och den pittoreska skärgården. Här kan man verkligen ett stenkast från havet ta del av ett dagligt skådespel och allt vad havet har att erbjuda.

Kalvsund som kallas syrenernas ö, är en bilfri ö i Göteborgs norra skärgård som har gamla anor som viktig hamn och handelsplats. En idyllisk plats som erbjuder perfekt balans mellan lugn och ro samt närhet till allt du behöver för ett bekvämt liv. Området är känt för sin vackra natur, karga landskap och glittrande vatten, vilket erbjuder otaliga möjligheter för rekreation och avkoppling. Dessutom har du nära till goda kommunikationer som enkelt förbinder dig med stadens puls.
Allt detta, i kombination med det varma grannskapet och den trygga miljön, gör Kalvsund till ett särskilt attraktivt boendeområde, oavsett om du är på jakt efter ett permanentboende eller ett fritidshus där du kan skapa oförglömliga minnen med familj och vänner.

Kök med en stor köksö att samlas kring och även utgång till altanen gör köket till en naturlig samlingspunkt. Altanen sträcker sig hela vägen från öst till väst runt huset och gör att man kan följa solen hela dagen. Glasräcken optimerar utsikten och här har man också ett rymligt spabad som adderar en känsla av lyx och avslappning. Altanen erbjuder en idyllisk miljö för att njuta av den vackra naturen och de soliga sommardagarna. Villans design och läge gör den till en perfekt oas där du kan koppla av, underhålla gäster och fullt ut uppskatta det lugna och vackra landskapet.
Det stora vardagsrummet får enkelt plats med både tv-hörna och umgängesdel och är perfekt utformat för sociala tillställningar eller mysiga familjekvällar. En kamin bidrar till både värme och mysfaktor.
Här finns också en rymlig tvättstuga samt ett badrum.

Övre våningen är av mer privat karaktär där man har fyra rymliga sovrum, varav ett med utgång till egen balkong. Gott om förvaring i form av garderober och inte mindre en två klädkammare underlättar vardagen. Här har man också ett allrum med en magisk havsutsikt där man kan följa båttrafiken från första parkett. Ett rymligt badrum med dubbla duschar och även här har man utgång till balkongen.

Kalvsund erbjuder en härlig livsstil med en skön natur men som också funkar i det praktiska. Till exempel så kan man genom Öckerös Ica butiker få mat levererat med färjan. Färjorna går hela dagarna året runt. Det finns en skyddad gästhamn att lägga till med båten och härlig natur och promenadstigar att utforska över ön. Badplatser, fotbollsplan och ett i allmänt rikt föreningsliv bidrar till en härlig sammanhållning.

Välkomna till denna exklusiva nybyggda villa i en härlig skärgårdsmiljö.

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Södra Uddens väg 30, 475 36 Kalvsund
Område:
Kalvsund
Kommun:
Öckerö
Antal rum:
7 rum och kök
Pris:
9 950 000 kr/bud
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Fast.beteckning:
KALVEN 1:120
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Byggnadsår:
2021
Uppvärmning:
Bergvärme
Fönster:
3-glas Aluminium
Eldstad:
Öppen spis
Tv- och internetutbud:
Fiber
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp
Storlek
Tomtarea:
546 kvm
Boarea:
216 kvm
Gästhus boarea:
22 kvm
Driftskostnader
Värme:
2 209 kr/mån
Vatten/Avlopp:
1 055 kr/mån
Renhållning:
321 kr/mån
Försäkring:
750 kr/mån
Driftskostnader totalt:
4 335 kr/mån
Taxeringsvärde
Totalt:
5 283 000 kr
Byggnad:
3 848 000 kr
Tomt:
1 435 000 kr
År:
2022
Taxeringskod:
220
Inteckningar
Totalt:
6 050 000 kr
Pantbrev, antal:
3
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/31
  2/31
  3/31
  4/31
  5/31
  6/31
  7/31
  8/31
  9/31
  10/31
  11/31
  12/31
  13/31
  14/31
  15/31
  16/31
  17/31
  18/31
  19/31
  20/31
  21/31
  22/31
  23/31
  24/31
  25/31
  26/31
  Fullt utrustat gästhus
  27/31
  Fullt utrustat gästhus
  28/31
  29/31
  30/31
  31/31

  Planritningar och kartor

  (1/3)

  (2/3)

  (3/3)

  Planritningar och kartor

  Mathias Martinsson

  Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

  +46 (0) 739-82 89 04

  mathias.m@sothebysrealty.se

  Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

  Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

  Fullt utrustat gästhus
  Fullt utrustat gästhus

  Intresseanmälan