Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Södra Vägen 43
6 av 6 tr
Lorensberg
4 rok
113 + 4 kvm
1.884 kr/mån
9.700.000 kr
Såld

Underbar vindsvåning i Lorensberg med takterrass och AC

Underbar takvåning med AC, belägen i en skuldfri förening med mycket låga avgifter. Våningen byggdes 2008 och är i etage med fantastisk takterrass i bästa sydvästläge. Här kan man njuta av både sol och goda middagar i ett privat läge. En stor markis går att dra ut så man får skugga. Våningen har två bra sovrum samt möjlighet till gästsäng i en alkov på det övre planet. Kök och vardagsrum är öppna mot varandra med en rejäl takhöjd ända upp till nock. I vardagsrummet finns en braskamin som skapar möjlighet till extra mysiga vinterkvällar. Vattenburen golvvärme finns i båda planen och i badrummet finns egen tvättstuga.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss