Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Södra Västkustvägen 47
Bjärred
19 rok
462 kvm
Tomt 1.568 kvm
13.000.000 kr
Såld

Unikt korsvirkeshus med anor från 1790-talet. Sundsutsikt, gårdsplan, pool & möjlig uthyrning

Längs med Lommabukten finns chansen till ett mycket rymligt korsvirkeshus i sydväst med anor från 1790-talet och vy över Öresund. Detta unika gårdsboende om ca 462 kvm och 19 rum ligger i attraktiv del av Gamla Bjärred längs med kustvägen. Idag disponeras byggnaden över två större bostäder, varav en huvudbostad om dryga 270 kvm, samt två mindre enheter perfekt som korttidsuthyrning, tonårsboende eller kontor. Byggnaden omfattas av vackra originaldetaljer och attribut som innesluten gårdsplan med Jet-stream pool, trädgård, eldstäder, generös takhöjd samt fina sällskapsytor. Flexibla användningsområden som generöst privatboende, generationsboende, semesterbostad, kombination bostad och verksamhet eller för uthyrning. Ägaren har haft delar av fastigheten uthyrd med fina hyresintäkter.

Attraktiva Bjärred rankas som en av landets bästa bostadsorter. Nära till Lund och Malmö samt bekvämt pendlingsavstånd till Helsingborg och Köpenhamn.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss