Close icon
Stäng

Spångvägen 13 Båstad - Riviera

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Spångvägen 13
Båstad - Riviera
6 rok
177 + 60 kvm
Tomt 1.704 kvm
Såld

Modernt och rymligt på stor tomt med havet runt knuten

Med gångavstånd till stranden finner ni detta moderna och välplanerade enplanshus på Riviera i Båstad. Huset uppfördes 2007 och bjuder på 6 rum & kök med gästrum och biytor om totalt 237 kvm. Därtill erbjuds en stor och insynsskyddad trädgård på en hörntomt med flertalet uteplatser vilken kantas av Stensåns lugnande porl. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet nära både natur, hav och stad endast en kort cykeltur från Båstads hamn.

Hjärtligt välkomna till Spångvägen 13.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss