Close icon
Stäng

S:ta Toras väg 26 Torekov

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
S:ta Toras väg 26
Torekov
5 rok
95 kvm
Tomt 400 kvm
Såld

Charmigt hus på första parkett i centrala Torekov

I sommaridyllen Torekov, med utsikt över hav och Hallands Väderö, finner ni detta charmiga gatuhus med välplanerade ytor i rakt västerläge. Boningshuset som lät uppföras redan 1882 består av två plan och bjuder idag på 95 kvm boarea fördelat på 5 rum och kök med tillhörande källarförråd. På tomten finns även Lill-stugan, ett hus med plats för gäster om ca 24 kvm och ett garage som ligger i vinkel med boningshuset och skapar en mysig, inhägnad innergård. Detta i kombination med en trädgårdsyta mot gatan som inhägnas av en trevlig stenmur och goda parkeringsmöjligheter direkt utanför skapar något unikt för denna typ av bostäder och lägen. Den äldre charmen och den storslagna utsikten samt läget i byn skapar en känsla av drömboende och livskvalitet.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss