Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Stagneliusgatan 1
Tågaborg - Helsingborg
7 rok
182 + 90 kvm
Tomt 576 kvm
18.000.000 kr
Såld

Villa med fantastisk panoramautsikt och bästa läge på Landborgskanten

Villa med magisk panoramautsikt och med bästa läge längst fram på Landborgskanten och som kronan på verket rakt ovanför monumentet över kronprinsessan Margareta i parken Margaretaplatsen på Norr nedanför.

Utsikten är lika fantastisk från fönster som från den stora balkongen om ca 27 kvm liksom från den soliga tomten i västerläge.

Villan är inte med i bevarandeprogrammet vilket innebär att förändring är möjligt och dessutom är detaljplanen väldigt generös. Här tillåts en 2,5-plans villa med byggnadshöd 7,6 m och det finns även möjlighet till flerfamiljshus med 3 lägenheter.

Garage är ombyggt till boarea, dock finns carport.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss