Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Stöbergsliden 9
Grebbestad
8 rok
116 + 10 kvm
Tomt 181 kvm
Såld

Vackert kaptenshus med strålande läge i centrala Grebbestad

På Stöbergsliden i Grebbestad stoltserar detta vackra Kaptenshus anno 1878 med historia från då Lotskapten Edvard Paulson flyttade in i sin tjänstebostad. Här lever man i ett sommarparadis, runt hörnet kan man inhandla färskt bröd från populära Sjögrens i Backen för att sedan avnjuta frukosten på den härliga balkongen med strålande utsikt över hav, centrum och inloppet. Huset har under senare tid genomgått en omfattande och genomtänkt renovering. Framför huset finns en trädgård där man kan anordna härliga grillkvällar och utomhusaktiviteter.

Huset har renoverats med syfte att ta fram och bevara allt det vackra gamla. Källaren har grävts ur och fått ett gjutet golv med klinkerskikt. Alla fönster har specialbeställts för att bevara samma stil som tidigare. Taket har lyfts för att kunna nyttja alla ytor bättre men ändå ha samma gamla stil. Tomten består av 2 skift, marken som huset står på samt lilla tomten framför som är döpt till Ullevi.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss