Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Stora Gårda 42
Örgryte - Skår
6 rok
115 + 48 kvm
Tomt 117,3 kvm
9.800.000 kr
Såld

Charmigt radhus i Stora Gårda med stor uteplats

Välkommen till detta vackra och underbara radhus i Stora Gårda i Skår. Här bor man bekymmersfritt och mycket praktiskt med både lättskött tomt och egen garageplats utanför dörren.

Invändigt finner man ett klassiskt kök med vita luckor och bänkskiva av cararramarmor. Luftigt vardagsrum med braskamin och utgång till stor trallbelagd altan i öster med plats för grill och utemöbler. På övre plan finns tre sovrum och ett vackert badrum. Mysigt vindsplan med ett sovrum och flera takfönster. I källaren, som har rejäl takhöjd, finns bl.a. ytterligare ett bra sällskapsutrymme samt ett badrum. Luftvärmepump installerades 2023.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss