Close icon
Stäng

Storagårdsgatan 6 Örgryte - Skår

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Storagårdsgatan 6
Örgryte - Skår
7 rok
218 + 66 kvm
Tomt 715,1 kvm
Såld

Härlig villa från 1925 med mycket bra läge i Skår

På lugna Storagårdsgatan ligger detta vackra 20-talshus mycket rofyllt beläget i grönskande omgivningar. Här kan man njuta av solen på någon av de många uteplatserna som finns runt huset. Huset har mycket bra disposition med stora sociala ytor samt 4 sovrum. Huset har blivit mycket väl omhändertaget genom åren och både bergvärme och mekanisk ventilation finns installerat.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss