Close icon
Stäng

Storängs bryggväg 14 Yxlan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Storängs bryggväg 14
Yxlan
4 rok
Tomt 16.445 kvm
14.500.000 kr
Såld

Välskött sjöställe i lugnt barnvänligt område

Välkommen till en skärgårdsidyll med lummig grönska, plana gräsytor, vackra klippor och strålande utsikt över Blidösund. Här finns två intilliggande fastigheter med strandtomt samt en obebyggd ö.

Vinterbonad huvudbyggnad ursprungligen från 1905 men varsamt renoverad och moderniserad av nuvarande ägare. Huset disponerar vardagsrum, kök, matrum, badrum, två sovrum samt stor altan mot vattnet. På fastigheten finns även gästhus, bastu, lada/förråd, carport med förråd samt egen brygga.

Greger Ålund

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-83 80 16

greger.a@sothebysrealty.se

Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med kunden när hon eller han gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss