Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sturegatan 29, 3 tr
3 tr
Östermalm
3 rok
121 kvm
5.294 kr/mån
Såld

Underbart sekelskifte mot Stureparken

Med högt och fritt läge mot grönskande Stureparken i nyligen totalrenoverad fastighet från 1887 bjuds underbar hörnvåning med välbevarade attribut från byggnadstiden och tre rum i fil mot parken. Möjlighet att skapa en 4:a. Föreningen äger 22 parkeringsplatser i anslutning till huset med fri parkering kvällar och helger, endast för boende. Högt i tak, stuckatur och ekparkett. Magnifikt vardagsrum med öppen spis, sex fönster i två väderstreck och fantastisk vy över parken. Via skjutdörrar bibliotek/sovrum och i fil härligt sovrum med tre stora bågformade fönster. Nuvarande sovrum kan delas upp i två. Mot Sturegatan stort och smakfullt kök med matplats i vackert burspråk. Rymligt badrum med dusch och TM/TT. Möjlighet för ytterligare en WC i garderob i hall. Pampig fastighet som genomgått en genomgripande renovering. Förening med god ekonomi. Närhet till Humlegårdens grönska och Stureplans utbud. En synnerligen smakfull och elegant våning med ypperlig planering och rogivande parkläge.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss