Close icon
Stäng

Sturegatan 64, 4tr Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sturegatan 64, 4tr
4 av 5 tr
Östermalm
7 rok
183 kvm
6.751 kr/mån
21.000.000 kr
Såld

Fantastisk sekelskiftesvåning med takaltan, balkong och flera kakelugnar

Klassisk sekelskiftesvåning med takaltan, balkong och flera eldstäder.
Representativ och vacker fastighet med trevlig entré. Mycket attraktivt läge på Östermalm med promenadavstånd till flera grönområden såsom Humlegården och Lill Jansskogen liksom till Stureplans puls med shopping och restauranger. Våningen präglas av många tidstypiska detaljer så som hög till tak, vackra stuckaturer, pardörrar, takrosetter, eldstäder, parkettgolv och spegeldörrar.
Trevlig planlösning med fyra befintliga sovrum, vardagsrum, matsal samt ett tv-rum på det övreplanet.


Föranmälan krävs via mejl michael.p@sothebysrealty.se

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss