Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Stureparken 2, 4 tr
4 tr
Östermalm
3 rok
112 kvm
4.638 kr/mån
Såld

Smakfull elegans invid Stureparken

Invid grönskande Stureparken högt belägen i nyligen totalrenoverad fastighet från 1887 bjuds synnerligen elegant våning med genomgående planlösning, välbevarade attribut från byggnadsåret och solig balkong. Möjlig 4:a med 3 sovrum. Högt i tak, stuckatur, takrosetter, kakelugn, pardörrar och oljad ekparkett. Underbar sällskapsdel med stort vardagsrum mot gatan. I anslutning magnifikt platsbyggt kök med utgång till härlig balkong i sydost mot grönskande gård. Intill stort sovrum som kan delas upp i två. Ytterligare ett fint sovrum intill. Smakfullt badrum med dusch samt vid entrén WC med tvättpelare. Föreningen äger 22 p-platser i anslutning till huset med fri parkering kvällar och helger, endast för boende. Pampig fastighet som genomgått en genomgripande renovering. Förening med god ekonomi och enbart löpande underhåll planerat. Närhet till Humlegårdens grönska och Stureplans utbud av shopping och restauranger. Ett mycket smakfullt hem med ypperlig planering och rogivande parkläge.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss