Close icon
Stäng

Svartensgatan 28 Södermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Svartensgatan 28
2 tr
Södermalm
3 rok
111 kvm
5.541 kr/mån
12.600.000 kr
Såld

Vacker hörnvåning invid Mosebacke torg

Med ett av Stockholms mest eftertraktade lägen, i fastighet anno 1887 på Katarinabergets högsta punkt, bjuds representativ hörnvåning mot Kungliga Djurgården och Stockholms inlopp. Ett stenkast från våningen ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger och med stadens puls runt hörnet med ett rikt utbud av butiker och restauranger längs Götgatan. Närhet till innerstadsbussar samt tunnelbana vid slussen. Ett unikt tillfälle att förvärva en våning med sällan upplevda kvaliteter.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss