Close icon
Stäng

Svartlavsvägen 9 Askim

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Svartlavsvägen 9
Askim
6 rok
145 + 52 kvm
Tomt 1.100 kvm
Såld

Charmig funkisvilla med en underbar trädgård

Charmig välplanerad funkisvilla från 1941 med vackra detaljer bevarade. Öppna sällskapsytor, fyra sovrum, nytt badrum, fina trägolv och balkong. Fungerande kakelugn plus öppen spis på andra plan. Fantastisk italiensk trädgård med mycket grönska och fina utsmycknader. Plats för flera bilar på infarten plus garage. Bergvärme och fiber indraget. Närhet till skolor, Sandsjöbackas naturreservat, havet, köpcentrum och kommunikationer.

Stefan Essunger

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 34

stefan.e@sothebysrealty.se

Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

Kontakta oss