Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Svavelsövägen 37C
Rydbo Saltsjöbad
10 rok
315 + 50 kvm
Tomt 2.281 kvm
24.900.000 kr
Såld

Exklusiv villa med sjötomt, strand och eget vatten i Rydbo Saltsjöbad

Mycket attraktiv belägen fastighet med en totalarea av 2774 kvm varav 493 kvm vattenareal i Rydbo Saltsjöbad. Exklusiv villa i internationell standard med sjötomt och egen strand. Villan har stora fönsterpartier vilka ger ett härligt ljusinsläpp och med en fantastisk utsikt över vattnet och båtliv. Detta hem är perfektion i form av enhetliga och exklusiva materialval av hög standard i stilren design. Här finns flera uteplatser med sol från morgon till kväll och detta hem disponerar 10 rum på två olika plan. Hall med nästan 7 m i nock vilket ger en härlig rymd. Välplanerad familjevilla med plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv. Entréplan med sällskapsrum och matsal med utgång till terrassen, stort exklusivt kök, tvättstuga med egen entré och badrum. Bibliotek samt gästrum. Det övre planet med fyra sovrum, badrum, sällskapsrum och master bedroom med bathroom ensuite samt walk in closet. Garage, gästhus med tre rum och sjöbod med bastu. Ett boende med livskvalitet.

Greger Ålund

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-83 80 16

greger.a@sothebysrealty.se

Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med när kunderna gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

Christina Löfsten

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom / DIHR

+46 (0) 708-10 79 30

christina.l@sothebysrealty.se

Christina är utbildad civilekonom och har även examen från DIHR.Hon har många års erfarenhet som fastighetsmäklare och arbetar med våningar på Östermalm, Söder, Kungsholmen och i Vasastan. Christina har även stort fokus på villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö samt sjöställen i Stockholms skärgård. I sitt arbete betonar hon vikten av det personliga engagemanget för att kunna driva processen framåt.
Det innebär en hög servicenivå, uthållighet, noggrannhet och att alltid vara professionell i sitt förtroendeuppdrag för att få högsta möjliga slutpris och nöjda kunder. 
Christina har en bakgrund inom fastighetsutveckling och marknadsföring men är även författare till böcker inom föräldraskap.

Kontakta oss