Close icon
Stäng

Sveavägen 60, 6tr av 6tr Vasastan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sveavägen 60, 6tr av 6tr
6 av 6 tr
Vasastan
5 rok
189 kvm
10.321 kr/mån
Såld

Unik byggmästarvåning högst upp i huset med balkong

Unik byggmästarvåning, högst upp i huset om 189 kvm, med underbar fri utsikt mot Adolf Fredriks kyrka. Denna vackra hörnvåning har fina originaldetaljer som vackra takkasetter och rosetter, spegeldörrar, parkettgolv och spröjsade glasdörrar. Våningen omger sig dessutom med en ståtlig kungsbalkong. Vacker fastighet från 1931.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss