Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Svinbådevägen 1
Viken
4 rok
174 kvm
Tomt 1.145 kvm
20.000.000 kr
Såld

Påkostad enplansvilla på första parkett med panoramautsikt

På första parkett med fantastisk panoramautsikt över Öresund och Danmark ligger denna påkostat ombyggda och totalrenoverade enplansvilla med både gästhus och garage. Villan ligger i slutet av liten återvändsgata och framför villan kan inte bilar parkeras som stör utsikten, det är parkeringsförbud framför just denna tomt. Parkering för bil finns både i garage och på garageinfart bakom fjärrstyrd grind och det finns laddare för elbil.

Villan är efter ombyggnad och renovering år 2015-2016 en villa i toppskick och materialval är av högsta kvalitet och har valts med omsorg. Genom ombyggnaden har villan numera delvis öppet upp i taknock och ett riktigt stort vardagsrum utefter hela villans bredd mot havet (tidigare flera rum), i vardagsrummet finns öppen spis (gasol) och det är numera öppen planlösning mellan vardagsrum och kök från italienska Arrital och med vitvaror från Gaggenau.

En påkostad enplansvilla med enastående havsutsikt – en villa för livsnjutare!

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss