Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Swedenborgsgatan 6
5 tr
Södermalm
4 rok
134 + 28 kvm
4.266 kr/mån
15.500.000 kr
Såld

Härlig vind med två terrasser. Nyskick invid Mariatorget

Kontakta mäklaren för privatvisning!
Välkommen till denna socialt utformade vindsvåning i toppskick om totalt 162 kvm golvyta varav 134 kvm boyta. Härlig planlösning med två sovrum och ett mindre arbetsrum/gästrum. Två badrum och en gäst WC. Lätt möblerat vardagsrum, med utgång till terrass i västerläge. Den avgränsade Master Bedroom avdelningen har även den en liten terrass. Låg avgift i skuldfri förening

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss