Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Tjörnekalv Strandgapet 24
Tjörnekalv
4 rok
76 + 3 kvm
Tomt 212 kvm
Såld

Renoverad skärgårdsidyll med underbar havsutsikt och fyra möblerade uteplatser

Med fin havsutsikt ligger detta renoverade klassiska kaptenshus från 1875. Här bor man avskilt men ändå nära till allt som Tjörnekalv har att erbjuda. 4 möblerade uteplatser med sol från morgon till kväll. Den största uteplatsen med havsutsikt består av en mur i granit och skifferplattor. Härifrån kan man njuta av solnedgången med Klädesholmen som fond. Bostaden är renoverad med en smakfull interiör och en exklusiv standard. Huset innehåller 4 rum varav 3 sovrum med totalt 10 bäddplatser, vardagsrum med braskamin och två utgångar till uteplatser, badrum och källare. Fina trägolv i hela huset. Fungerande braskamin och vedspis. Telia bredband. 30 meter till närmsta bad och båtbrygga. Färjan till Rönnäng går endast några minuter från huset.

Stefan Essunger

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 34

stefan.e@sothebysrealty.se

Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

Kontakta oss