Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Torviggsgränd 2
Gamla Viken
5 rok
155 + 33 kvm
Tomt 422 kvm
16.000.000 kr
Såld

På första parkett mot havet ligger denna ombyggda och renoverade villa med påkostade materialval

På första parkett mot havet med fantastik sundsutsikt ligger denna villa på hörntomt. Villan byggdes om, byggdes till och totalrenoverades år 2014/2015 och materialvalen har varit påkostade som t ex de vackra extra breda plankgolven i Douglasgran från Dinesen och därefter har villan förädlats ytterligare år 2017-2022 med bl a. köksinredning från Siematic. Tomten i soligt västerläge består till största del av trädäck med flera uteplatser men även till viss del gräsmatta, träden i utsikten tillhör tomten. Det finns även gott om parkeringsplatser på tomten som ligger ca 4 m över havsnivån och det finns trädgårdsförråd.

Arbetena med villan är utfört av Stenbergs Bygg och med de omfattande förändringarna är det som en ny villa uppförd 2014/2015.

En villa för livsnjutare som uppskattar kvalitet!

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss