Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Tre fiskares väg 10B
Resarö/Vaxholm
Tomt 2.005 kvm
12.200.000 kr
Såld

Vacker sjötomt med möjlighet att bygga ditt drömhus

Varmt välkommen till denna enastående möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem på denna underbara sjötomt. Den plana tomten är försedd med vackra äppelträd som ger platsen karaktär och trivsel. Belägen i den eftertraktade Storäng på Resarös södra del, ger dig känslan av genuint skärgårdsliv med förmånen att endast behöva 30 minuters resväg till Stockholms innerstad. Storäng är verkligen en plats där ro och avkoppling frodas, med sina parkliknande tomter och charmiga sekelskiftesvillor.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss