Close icon
Stäng

Tredje Långgatan 29 Linnéstaden

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Tredje Långgatan 29
2 av 4 tr
Linnéstaden
5 rok
152 kvm
3.067 kr/mån
9.550.000 kr
Såld

Rymlig våning i Linné med balkong och låg avgift

I en vacker fastighet från 1886 ligger denna väldisponerade våning i en mycket stabil förening med låga avgifter. Våningen har en generös takhöjd på ca 3,15 meter och är belägen med ett perfekt hörnläge på andra våningen och har utgång till en solig balkong ut mot gatan i sydväst. En stor renovering av ytskikten har utförts under 2021. I rummen finns många av originaldetaljerna bevarade såsom innerdörrar, stuckaturer, takrosetter och brädgolv. Planlösningen möjliggör 4 sovrum.

Snabbt tillträde möjligt.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss