Close icon
Stäng

Trolldalsvägen 39 Trolldalen

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Trolldalsvägen 39
Trolldalen
4 rok
93 + 20 kvm
Tomt 561 kvm
11.500.000 kr
Såld

Småstadsidyll i Trolldalen på Lidingö med pool och strålande havsutsikt

Småstadsidyll i Trolldalen på Lidingö med pool och strålande havsutsikt samt båtplats. Inredd yta om 113 kvm totalrenoverad 2016. På en härlig södervänd tomt, i kulturhistorisk miljö, med pool och uteplatser i bästa solläge ligger denna nyrenoverade villa med strålande havsutsikt och en totalyta om 113 kvm. Huset totalrenoverades 2016 med känsla och stil i påkostade materialval. Här ses stora sällskapsytor och kök i öppen planlösning med vackra och väl tilltagna fönsterpartier mot vattnet, två bra sovrum med utgång till terrass samt ett påkostad badrum med badkar och gäst-wc/tvättstuga. Möjlighet till ytterligare boyta i två befintliga bodar på tomten. Utemiljön är bedårande vacker, tomten är välplanerad med stora terrasser och vackra planteringar, pool i bästa solläge samt växthus. Båtplats och del i brygga tillhör fastigheten. Det finns tillgång till tennisbana, boule bana, bastu vid havet och sandstrand.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss