Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Trumpetaregränd 14
Örgryte - Skår
7 rok
230 + 63 kvm
Tomt 549,3 kvm
Såld

Välskött 30-talshus i hjärtat av Skår

Med ett av Örgrytes absolut mest fridfulla lägen, på lugna Trumpetaregränd, ligger detta mycket välskötta hus med tillhörande lika fina trädgård. Här finns många vackra originaldetaljer bevarade såsom listverk, parkettgolv, väggpaneler, elementskydd och spröjsade fönster. Entréplanet erbjuder ett stort kök och fina sociala ytor, medan det övre planet samt den inredda vinden har fyra sovrum av god storlek. Bra garage i markplan med två rymliga parkeringsplatser framför, vilket är unikt för gatan. På baksidan av huset finns flera lättillgängliga uteplatser där man kan njuta av kvällssolen.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss