Close icon
Stäng

Tunbyvägen 57 Torekov

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Tunbyvägen 57
Torekov
Såld

Drömläge vid heden i Torekov

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastighet i Torekov. Fastigheten, som ligger på första parkett längst fram vid heden, har ett av Torekovs mest eftertraktade lägen och objekt som dessa kommer sällan ut till försäljning. Från fastigheten har man en makalös havsutsikt med panoramavy över både Kattegatt, Kullen och Hallands väderö. Idyllen är påtaglig med naturomgivningar och betande får rätt utanför grinden.
Denna fastighet passar perfekt för den som drömmer om närheten till allt som Torekov har att erbjuda, men ändå vill hålla sig lite privat och i stället njuta av stillheten, lugnet och den vackra naturen.

Välkommen till Tunbyvägen 57!

Anja Kuylenstierna

Registrerad Fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss